Thursday, April 26, 2012

gubahan terkini, gubahan hantaran kaca @violetcreation


Promosi :)


untuk tempahan bulan 8 dan ke atas ada few item gubahan hntran terkini yg akn rien keluarkan,
untuk gubahan hantaran kaca harga yg rien tawarkan untuk fresh flowers hanya rm70-00, sgt 2 berbaloi, jgn lepaskan peluang ya:)

sebarang pertanyaan boleh hubungi rien di 0197773967, di facebook pun bole, nak whatapp atau bbm pun ok ataupun terus email rien di rien_suriani@yahoo.com.my



4 comments:

gubahan hantaran on May 12, 2012 at 8:15 AM said...

Cantik hantaran dalam bekas kaca.nampak eksklusif

.: cik pipi :. on June 6, 2012 at 7:05 PM said...

sis klu nk tunang n nk buat gubahan mcm kt ats nie bape ekh 1gubahan...sye fifi jps yg sis antr apam polkadot tu nty msg k :)

lina ani on August 2, 2012 at 10:26 PM said...

boleh pm kn saya di jual box kaca mcm ni

wee on September 4, 2012 at 9:20 PM said...

salam, boleh ke saya tahu box kaca ini dijual dimana?tq

 

Designed by Alieff Artwork