Wednesday, January 12, 2011

muffin oh muffin

 cuti skolah selesai sudah, baru la rien dapat rehat d sempat nak meng update blog nie,maklum la cuti sekolah banayak sungguh temapahan yg rien dapat tempahan muffin rien jgn ckap lah alhamdullilah rezeki qaseh agaknya,muffin rien sekarang memang tetap untuk menara taming sari...:) suka sangat sekurang2nya rien ada pendapatan blanan,esok lusa rien nak buat tester untuk customer rien rasa pula, now rien pun da start buat homemade coklat, thanz to Allah mempemurahkan rezeki rien so pada sesiapa yg berminat jgn segan2 tuk call rien, insyaallah rien cuba buat sebaiknya, doa2kan rezeki rien makin bertambah ye -amin

muffin coffee wif color rice

tempahan muffin,macam2 jenis d perisa muffin yg rien buat..so kalau nak tahu sedap atau x cubalah rasa muffin rien harga amat berpatutan, rien juga sedia untuk cuba menerima budget yg di inginkan..
 blubery muffin

 stawbery muffin



 fruit muffin
 chocolate muffin

 manggo muffin







perisa : terpulang kepada tempahan ad mangga,kiwi,blueberry,coffee,stbery,coklat d memacam lagi

buat masa nie tempahan yg paling banyak rien terima adalah muffin coklat d strawbery..memang sedap kalau budak2 lagi suka....
rien juga terima tempahan untuk majlis cukur jambul,perkahwinan, tunang,makan2 dan lain2 lagi..



 rm 15-00

nie pulak kek coklat moist yang rien bikin sendiri cuma RM 15 sahaja..kek coklat nie basah d enak sekali memang rasa  coklat nyer cubalah rasa k









1 comments:

ain on June 17, 2011 at 9:11 PM said...

sis,berapa harga muffin ni 1 klu nak jdkan doorgift majlis perkahwinan??

 

Designed by Alieff Artwork