Tuesday, July 21, 2009

kelas make up @ nurul shukor

 
mulanyer kelas make up saya

muka kak ida sebelum di make up ( sian kak ida time nie muka dia bengkak 
so rien try untuk tutupkan bengkak tu


kak ida  sedang di make up kan oleh saya

da..da alhamdullilah  dapat gak rien tutup  bengkak kat muka kak ida
 
thanz kak ida yang comel
nie pulak ina jauh tau dia datang dari kelantan, nice meet u ina

 
  
 
YeAh Da DApat Sijil DaRoll




 
 

minggu lepas rien d kak rozie gi kelas intesif kak nurul kat ampang, best meriah betul kat kelas tu bnyk jugalah teknik yang rien belajar kat situ,nway thanz kak nurul, kak ila and all team, next time kita jumpa lagi key. jom kita layan pic kat kelas gamat betul ..

2 comments:

Mrs. Amie on August 13, 2009 at 8:03 PM said...

Hai.. I pun pernah attend kelas dengan kak Nurul.. tapi saje2 jer masa tue.. coz, i tak minat n mmg tak pandai nak make up org.. from the class, i just improve my own make up jer.. huhuhu..not like u..so talented!

cinta violet creation on August 17, 2009 at 2:25 AM said...

thanz, rien memang nak belajar sangat semua tentang seni-moga-moga impian jadi keyataan ye

 

Designed by Alieff Artwork